söndag 22 mars 2009

Nya plattor!

nya skivsläpp är alltid välkommet! den här gången står MF Doom och MSTRKRFT för kalaset. har inte lyssnat så mkt på plattorna, men de kommer gå varma ett tag framöver känner jag.

Doom's nya heter Born Like This och den är jääävligt tight. beatsen går inte av för hackor här inte. som vanligt ligger där tvärfeta filmsamplingar och tuggar i låtarna. fina gäst inhopp i form av Raekwon och Tony Starks från Wu-Tang. kan inte bli mkt bättre än så. Doom lägger även verser på det gamla J Dilla beatet "Lightworks" och det blev riktigt bra. det beatet fick en bra update om man säger så!
MSTRKRFT's nya platta heter Fist of God går inte heller av för hackor. den har ju samma electro-toner som förra plattan. fler gäst inhopp på denna dock. N.O.R.E. är med på hitten "Bounce" som är riktigt röjig. känns som att jag får lyssna in mig mer på denna plattan för att den ska sitta. det mest otippade inhoppet står lätt E-40 för. en snubbe som är stor i södern hoppar in och lägger verser på ett electro-beat. känns inte så E-40. aja, fet skit!
(förmodligen det fulaste skivomslaget ever)SUPERVILLAIN!

1 kommentar:

lina sa...

skumt skivomslag. ser läskigt ut!